ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ TALOS PLAZA ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ TALOS PLAZA ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Παζάρι Βιβλίου διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ηρακλείου 
έως της 6 Απριλίου Στο παζάρι συμμετέχουν πολλοί εκδότες. ανάμεσα τους και και πολλοί που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν σε παρόμοιες δράσεις. Η συμμετοχή τους αποτελεί στήριξη μιας προσπάθειας συλλογικής, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.


"Ο Σύλλογος μας προσπαθεί με αυτή του την δράση να δώσει ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης να προμηθευτούν βιβλία, προτείνοντας μια τεράστια ποικιλία τίτλων που σέβεται όλα τα γούστα και προπάντων υπολογίζει την αδυναμία που δημιουργεί στους βιβλιόφιλους η κρίση που βιώνουμε όλοι μας. Ταυτόχρονα επιδιώκει να στηρίξει και τα μέλη του που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα.

Θεωρούμε λοιπόν εξαιρετική την ευκαιρία του Παζαριού μας για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές ευκαιρίας, που φθάνουν μέχρι και 70% της αρχικής τιμής.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της έκθεσης μας, ώστε να μπορεί ο κάθε βιβλιόφιλος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Στην ουσία πρόκειται για μια Έκθεση Βιβλίου πολύ χαμηλής τιμής. Μια επίσκεψη στο Παζάρι Βιβλίου του Συλλόγου μας αρκεί για να διαπιστώσει ο καθένας τη δυνατότητα που του δίνεται να εφοδιαστεί με καλό και φθηνό βιβλίο.


Οι βιβλιοπώλες του Ηρακλείου θα είναι στη διάθεση σας από 10 Μαρτίου 2014 έως και 06 Απριλίου 2014, καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, στο συγκρότημα TALOS PLAZA".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............