ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΜΑΡΑΓΔΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ

Ανακοίνωση από την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών για το διορισμό του Ηρακλειώτη σκηνοθέτη στη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςΗ ανακοίνωση της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών

Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού να διορίσει στη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή που είναι ενεργό μέλος της Εταιρείας μας.

Ο Γιάννης Σμαραγδής αποτελεί πολύτιμο στέλεχος της ιστορίας του Ελληνικού Κινηματογράφου όπου με τις καλλιτεχνικές προσωπικές του επιτυχίες έχει συμβάλει να βγει ο Ελληνικός κινηματογράφος πέρα από τα στενά σύνορα της επικράτειας και να προβάλλει στο παγκόσμιο κοινό εμβληματικές προσωπικότητες της Ελλάδας αλλά και αρχέτυπες αξίες του Ελληνικού πολιτισμού.

Αναλαμβάνει την προεδρία σε μια δύσκολη εποχή και ελπίζουμε να αναβαθμίσει την αίγλη του Φεστιβάλ αλλά και να καταξιώσει την παρουσία του Ελληνικού Κινηματογράφου που πρωταγωνιστεί στα παγκόσμια φεστιβάλ. Ο Ελληνικός κινηματογράφος αναδεικνύει τις αρετές του όταν συνυπάρχει με τον Διεθνή κινηματογράφο.       

Το ήθος του, η εμπειρία του καθώς και η διαρκής ανιδιοτελής διάθεσή του για προσφορά είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουν στην προβολή του Ελληνικού Κινηματογράφου στο ιστορικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.ΠΗΓΗ: http://www.cretalive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............