ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΙΟΥΞενάγηση με θέμα: "Σημαντικές, αστικές κατοικίες Βενετοκρατίας" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ξεναγήσεων «ΓΝΩΡΙΖΩ και ΣΕΒΟΜΑΙ την πόλη μου: ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων», που υλοποιεί - για τρίτη συνεχή χρονιά - ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του πολιτισμού και τουρισμού.
Η εν λόγω ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί από τoν Ιστορικό Ερευνητή, Εμμανουήλ Μανούσακα και θα ξεκινήσει στις 11.00 πμ, με σημείο συνάντησης την Πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Διάρκεια ξενάγησης τρεις ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Χανίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 -13:00, στο τηλέφωνο: 28213 41666 ή στο e-mail: t-tourismos@chania.gr
Η επόμενη ξενάγηση του προγράμματος "Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου" του Δήμου Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/3/2014, στην Ανατολική πλευρά της Παλαιάς Πόλης των Χανίων από τους ξεναγούς των Χανίων.

FOTO: JORGO STAY.
ΠΗΓΗ: http://irakliolive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............