ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η Promexpo.grοργανώνει την 2η Παγκρήτια έκθεση: “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 έως 31 Μαρτίου 2014 στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
Συνδιοργανωτής σε αυτό το μεγάλο γεγονός είναι η Περιφέρεια Κρήτης.
Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια της διοργάνωσης της  1ης Παγκρήτιας έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που έγινε στο στάδιο TAE KWON DO στις 24 με 27 Μαΐου 2013 η οποία προέβαλε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κρήτης και πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία.


Μέσα από το ετήσιο ραντεβού μας με το κοινό της πρωτεύουσας στοχεύουμε στο:
  • Να τοποθετηθούν τα κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα & στο εξωτερικό,
  • Να έρθουν σε επαφή οι Κρήτες παραγωγοί και μεταποιητές με τα δίκτυα διανομής που βρίσκονται εγκατεστημένα στην περιοχή της Αττικής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία και παραγωγή,
  • Να γνωρίσουν οι καταναλωτές της Αττικής καλύτερα τα κρητικά προϊόντακαι να αναδειχθεί η δυναμική τους,
  • Να προωθηθεί το σύγχρονο πρόσωπο του νησιού, γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδομές που διαθέτει και να αναδειχθεί ως ιδανικός τουριστικός προορισμός.
Ο χώρος που επιλέξαμε για την φετινή διοργάνωση είναι το Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, που βρίσκεται στο πλέον κομβικό σημείο στο, Γκάζι, στην οδό Πειραιώς και εξυπηρετείται ακριβώς στην είσοδο του από το Μετρό (στάση Κεραμεικού), γεγονός που θα διευκολύνει την πρόσβαση και θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες. Η «Τεχνόπολις» είναι εξαιρετικός χώρος για μια τέτοιου είδους διοργάνωση, αφού είναι συνυφασένος με δεκάδες εμπορικές, καλλιτεχνικές εκθέσεις, φεστιβάλ, συναυλίες και εκδηλώσεις και θα αναδείξει μέσα από την αυθεντικότητα των χώρων του την «Μεγάλη μας Συνάντηση».
Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και θα φωτίσουν τις εξαιρετικές της πτυχές, στον πολιτισμό, στη γαστρονομία και στον τουρισμό. Αρωγός μας σε αυτές τις εκδηλώσεις θα είναι η Παγκρήτια Ένωση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, πολιτιστικά και άλλα Σωματεία της Αττικής, εξέχουσες προσωπικότητες, που με την εξειδικευμένη τους γνώση θα εμπλουτίσουν την όλη διοργάνωση.


Η έκθεση θα είναι μικτή, εμπορική και κοινού και θα καλύπτει έκταση αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στους τρεις τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.
Φιλοδοξούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά, να αναδείξουμε όλη την δύναμη των Κρητών επιχειρηματιών και να εκπέμψουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, ότι στην Κρήτη εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να συνδιαμορφώσουμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον.
Σας καλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτό το κορυφαίο γεγονός για να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες, δίνοντας την προοπτική που αξίζει στη δική σας δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............