ΤΡΙΗΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΤΡΙΗΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ 28 ΕΩΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η ομάδα Αποφοίτων του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου - Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, με τη στήριξη του Συλλόγου Παιδαγωγών – Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», διοργανώνουν την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 ένα τριήμερο εκδηλώσεων με θέμα «Η ανθρώπινη φύση της γυναίκας». Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πρωινές εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια και 3 διαφορετικές βραδινές παραστάσεις, στοn θεατρικό χώρο αίθουσα «Μ. Μανασσάκη» του Πανεπιστημίου Κρήτης (Βούτες Ηρακλείου).

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, στις 21:00, θα παρουσιαστεί η πρώτη παράσταση με τίτλο «Γυναικών αντι-κάτοπτρα». Το Σάββατο 10:30 – 14:30 θα μιλήσει η κα Γωγώ Φουντουλάκη, ψυχαναλύτρια, με θέμα «Γυναίκα ή Μητέρα» και θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και Εργαστήρια με τον κο Λάκη Κουρετζή, παιδαγωγό, συγγραφέα, σκηνοθέτη, επίτιμο διδάκτορα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και βασικού Εμψυχωτή της ομάδας.

Το βράδυ στις 21:00 θα παιχτεί η δεύτερη παράσταση με τίτλο «Οι γυναίκες με τα κόκκινα». Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την κα Ειρήνη Παπαδημητρίου, αναπτυξιολόγο με θέμα «Το δέντρο της αντίληψης» και θα ακολουθήσουν τα Εργαστήρια με τον κο Λάκη Κουρετζή, ενώ το βράδυ θα παιχτεί η τρίτη παράσταση με τίτλο «Όταν το Θέατρο έπλασε τη γυναίκα».  
Τα έσοδα θα διατεθούν στον «Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού». Ημερήσια είσοδος 5 ευρώ. Πληροφορίες στο www.facebook.com/ΓΥΝ-ΕΚΕΙ-ΟΝ Project

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............