ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΔΑ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, ΚΙΣΑΜΟ, ΚΑΛΥΒΕΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΔΑ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, ΚΙΣΑΜΟ, ΚΑΛΥΒΕΣΞεκινάνε οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στα Χανιά.
Το Σουδιανό καρναβάλι συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, όλα είναι έτοιμα και για τη φετινή γιορτή. Η παρέλαση των 20 αρμάτων και των 24 καρναβαλικών ομάδων θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, αύριο Κυριακή, από τα ναυταθλητικό κέντρο της Σούδας για να καταλήξει στο κέντρο της περιοχής.
Όλα τα άρματα και οι ομάδες είναι εμπνευσμένα από την επικαιρότητα ενώ το άρμα που ξεχωρίζει είναι το πειρατικό καράβι με τους 60 ναύτες που θα κάνουν «πειρατεία» στο λιμάνι της Σούδας.Το Σάββατο 1η Μαρτίου, με ώρα εκκίνησης στις 6.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί και το καρναβάλι της Παλαιόχωρας που φέτος γίνεται 23 ετών. Τα άρματα είναι κατασκευασμένα από ξύλο και χαρτόνι και όλες οι στολές των ομάδες αυτοσχέδιες.
Μια ημέρα μετά, την Κυριακή 2 Μαρτίου, από την πλατεία του ΟΤΕ, στις 2.30 μετά το μεσημέρι, θα ξεκινήσει και το καρναβάλι στη Κίσαμο με 16 ομάδες και άρματα. Στο Κισαμίτικο Καρναβάλι, που φέτος συμπληρώνει 24 χρόνια, ξεχωριστό παρόν θα δώσουν οι μαθητές απ' όλα τα σχολεία της περιοχής.
Την Κυριακή 2 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί και το καρναβάλι στις Καλύβες με συμμετοχή 13 αρμάτων και ισάριθμων ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............