ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΛΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΛΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥΗ Δημοτική Αρχή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον ΕΣΔΑΚ προχωρά σε ένα πρόγραμμα με μεγάλα οφέλη για τη κοινωνία.
 Συγκεκριμένα ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων 25 ειδικών κόκκινων κάδων ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης ενώ συνολικά θα τοποθετηθούν 100 κάδοι σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου.

 Στους ειδικούς κάδους θα συλλέγονται ρούχα και ζευγαρωμένα παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), λευκά είδη (όπως κουρτίνες, σεντόνια κτλ.), τσάντες, ζώνες και άλλα είδη. Δεν πρέπει να τοποθετούνται βρώμικα ή βρεγμένα ρούχα, χαλιά και αποκόμματα υφασμάτων, καθώς και αζευγάρωτα παπούτσια.
Η παρουσίαση των ειδικών κάδων έγινε από το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη παρουσία του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Ανδρέα Κυπραίου και στελεχών του ΕΣΔΑΚ και μάλιστα ο Δήμαρχος τοποθέτησε συμβολικά αλλά και ουσιαστικά δικά του είδη ένδυσης.
 Ο κ. Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε ότι ,η Καινοτόμα αυτή δράση αποτελεί μια πρωτοπόρα για την Κρήτη παρέμβαση με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία του Ηρακλείου.


 www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ