ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Νίκος Καζαντζάκης» στο Bar HEAVEN την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου σε μια όμορφη βραδιά διασκέδασης 

Το Σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου  κ. Νίκος Γιαλυτάκης, ο  επικεφαλής της  μείζονος  αντιπολίτευσης του  Δήμου Ηρακλείου  και υποψήφιος  Δήμαρχος  κ. Μανόλης  Συντιχάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου  Ιεράπετρας κ. Ματαλλιωτάκης  Γεώργιος και οι Σχολικοί Σύμβουλοι: 3ης Περιφέρειας Ηρακλείου κ. Ελένη Μαράκη, 8ης Περιφέρειας Ηρακλείου κ. Ειρήνη Μπαγιάτη και Ειδικής  Αγωγής  κ. Τριπολιτάκης Κωνσταντίνος..
Ξεχώρισαν φέτος με την παρουσία τους  η ομάδα Νηπιαγωγών του Συλλόγου, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χορό και στη διασκέδαση.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ