5ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

5ο ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το «5ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού (9-12 ετών)» γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει φέτος η ομάδα δράσης και συμμετοχής «Άστεγοι Λύται» αποτελούμενη από 20 εθελοντές νεαρής ηλικίας. Για πληροφορίες μπορεί να απευθύνεται κανείς στο:
http://www.astegoilytai.gr/.

Αναλυτικά, αύριο, Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Γεωργιάδη θα γίνει το 5ο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού (9 έως 12 ετών). Η συνάντηση όλων των ομάδων και των συνοδών τους θα γίνει στη Λότζια στις 10:30 το πρωί.Στις 11 το πρωί Ξεκινάει η Παρέλαση των ομάδων από Λιοντάρια – 1821 – Πλατεία Κορνάρου - Αβέρωφ – Πάρκο Γεωργιάδη. Μπροστά η Φιλαρμονική του Δήμου, το Λύκειο Ελληνίδων με το γαϊτανάκι και οι ξυλοπόδαροι του ΟΜΜΑ studio (5 άτομα), ακολουθούν οι ομάδες και οι συνοδοί τους.

Θα ακολουθήσει η έναρξη του 5ου Παιδικού Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού στο περιφραγμένο Πάρκο Γεωργιάδη.

Διοργάνωση: «Άστεγοι Λύται».

• Τα παιχνίδια συνεχίζονται για όλα τα παιδιά στη Λεωφόρο Δημοκρατίας μπροστά από το Πάρκο Γεωργιάδη και το άγαλμα του Βενιζέλου. Χορεύουν οι ομάδες από σχολές μοντέρνου χορού της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............