Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, εορτάστηκαν και εφέτος τα Θεοφάνεια στο δήμο Μαλεβιζίου.
Στην Αμμουδάρα, το Μαδέ, το Παλαιόκαστρο, τη Λυγαριά, την Αγία Πελαγία και στο λιμανάκι της Παντάνασσας, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις τελετές αγιασμού των υδάτων. Στο λιμανάκι στην Παντάνασσα, όπου ήταν και το επίκεντρο των εκδηλώσεων, δεκάδες ήταν και οι «βουτηχτές» που επεδίωξαν να πιάσουν τον Σταυρό. Τυχερότερος όλων, ήταν ο Γιάννης Σπανακάκης ο οποίος και πήρε ως αναμνηστικό ένα χρυσό Αγιοκωνστάντινο από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη.
Πριν την τελετή αγιασμού των υδάτων, ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης βράβευσε τον Κώστα Αντ. Σταματάκη, ο οποίος με αυτοθυσία είχε σώσει στις 24 Μαρτίου 2013, μια πενταμελή οικογένεια η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο που είχε πέσει μέσα στο λιμανάκι της Παντάνασσας. Ο Κώστας Σταματάκης τότε, χωρίς να υπολογίσει τον κίνδυνο, είχε βουτήξει στα παγωμένα νερά και είχε βγάλει στην στεριά τον πατέρα, τη μητέρα και τα τρία παιδιά τους, ένα εκ των οποίων ήταν μόλις λίγων μηνών!
Το παρόν στον αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας, έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και σύσσωμη η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............