ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δε θα έχουν την ευκαιρία οι Κρητικοί να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου «Με λογισμό και μ’όνειρο», καθώς η συναυλία που είχε προγραμματιστεί για μεθαύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίο, ακυρώνεται.

Η επίσημη ανακοίνωση

Ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, επιθυμώντας να παρουσιάσει μια συναυλία σημαντικής εμβέλειας με τα έργα του, απευθυνόμενος στο αγαπημένο του κοινό και ειδικότερα αυτό της γενέτειράς του, αναβάλλει τη συναυλία της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου 2013.
Σοβαροί τεχνικοί λόγοι και πρακτικά προβλήματα δεν του επιτρέπουν να έχει το επιθυμητό - άρτιο αποτέλεσμα. Ανανεώνει το ραντεβού του για τον ερχόμενο Μάρτιο - ημερομηνία θα δοθεί συντόμως - πιστεύοντας ότι οι συγκυρίες τότε θα του επιτρέψουν να προσφέρει το καλύτερο μουσικό αποτέλεσμα της εκτέλεσης των έργων του.
Ευχαριστεί από καρδιάς τους συνεργάτες του και τους φίλους της μουσικής του για την πρόθυμη συνεργασία που προσέφεραν μέχρι τώρα, τον κόσμο που αγκάλιασε με αγάπη το γεγονός και εύχεται καλές γιορτές και κουράγιο.
Η ακύρωση των εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων θα γίνεται από τη Δευτέρα, 23 έως την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013 στα σημεία από τα ίδια σημεία που αγοράστηκαν τα εισιτήρια.
Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210-7475080.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Public Ηρακλείου και Χανίων / Δισκοπωλείο Αεράκης (Πλ. Κοραή 14, 2810-225758)/ Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 Αρ.2, 2810-227500), Ξενοδοχείο Galaxy (Λ.Δημοκρατίας 75) / Livetickets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ