ΔΨΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

ΔΨΡΕΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΑΣ

Στη δωρεά διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες αλλά και σε άτομα με αναπηρίες προχωρεί ο Δήμος Γόρτυνας, μέσω της υλοποίησης του προγράμματος  "Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους" της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να συνδράμει τους πολίτες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Η διανομή έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή της εορτής των Χριστουγέννων, στο Δημαρχείο των Αγίων Δέκα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.
Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν στους τελικούς δικαιούχους που είχαν υποβάλλει την σχετική αίτησή τους στο πρόγραμμα και εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου.
Οι ποσότητες που θα λάβει ο κάθε δικαιούχος, είναι ανάλογες με τα μέλη της οικογένειάς του και έχουν καθοριστεί εξ αρχής με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Τα τρόφιμα που θα διανεμηθούν είναι: Τυρί φέτα, τυρί  κεφαλογριαβιέρα  και μακαρόνια. Οι εγκεκριμένοι πολίτες του δήμου Γόρτυνας έχουν ενημερωθεί ήδη τηλεφωνικώς ο καθένας ξεχωριστά.

CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ