ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΖΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΖΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Μαλεβιζίου, με την έναρξη να γίνεται τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Γαζίου και το Bravo Water Park, ξεκινάνε από τις 6:30 το απόγευμα με μουσική από το ρ/σ Family 89,5, ενώ στις 8 μ. μ. ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δένδρο και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στην πλατεία.
Για μια ακόμα χρονιά, στόχος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι να δοθεί η δυνατότητα ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες του Γαζίου, με την ταυτόχρονη ανάδειξη των αξιών του ανθρωπισμού και της αγάπης για τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό, οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και από πολλές δράσεις προσφοράς στον συνάνθρωπο, μεταξύ των οποίων είναι και η διάθεση εισιτηρίων δωρεάν χρήσης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από την επιχείρηση Bravo Water Park, σε οικονομικά αδύναμους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου. Θα πραγματοποιηθούν επίσης πολλές και ενδιαφέρουσες μουσικές και χορευτικές παραστάσεις πολιτιστικών συλλόγων από πολλούς οικισμούς του δήμου, δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και αγαθών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............