...3.000 ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

...3.000 ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Την πρώτη χρονιά ήταν 400. Πέρυσι έγιναν 1500. Φέτος θέλουν να φτάσουν τους 3000!
3000 Αη Βασίληδες θα βάψουν κόκκινα τα Χανιά στις 27 Δεκεμβρίου. Θα καλύψουν μία απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.

Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Άη Βασίλη. Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό έχουν μπύρα. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είναι όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.
ΠΡΟΣΟΧΗ!. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
27.147 ευρώ ήταν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πέρυσι και δόθηκαν στην ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΜΕΑ, τη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ, τους τέσσερις συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας.
Το Santa Run που ξεκίνησε στα Χανιά από μία παρέα, μία εθελοντική ομάδα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά event του 2012 στην Ελλάδα. Κατάφερε να γίνει υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης. Φέτος, θέλουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Ξέρουμε ότι και άλλες πόλεις θα στηρίξουν το Santa Run δυνατά και αποφασιστικά.
"Όλοι μαζί εμείς οι 3000 Αη Βασίληδες θα κάνουμε τα Χανιά πιο χαρούμενα, πιο ζωντανά και πιο γιορτινά από ποτέ.
Ελάτε στην πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου. Βοηθείστε μας να πολλαπλασιάσουμε το κέφι, τη χαρά, την αγάπη και την προσφορά. 
3000 Αη  Βασίληδες θα μεταφέρουν φέτος μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης. 
3000 Αη Βασίληδες θα φέρουν τις γιορτές μέσα στην πόλη μας και μέσα στις καρδιές μας.
Φέτος ο Αη Βασίλης θα έρθει στα Χανιά στις 27 Δεκεμβρίου. Και δεν θα είναι ένας, αλλά 3.000!" - αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.
 - Κόστος συμμετοχής: 15€
 Η κάθε συμμετοχή / δωρεά περιλαμβάνει:
- Στολή Αγ. Βασίλη
- Δωρεάν μπύρα στην διαδρομή
- Δωρεάν είσοδο στο πάρτυ
- 1 επιπλέον μπύρα στο πάρτυ
- Δώρα και προσφορές Χορηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............