ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ( LABYRINTHINE WAYS ) ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ( LABYRINTHINE WAYS ) ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο Δήμος Χανίων (Τμήμα Τουρισμού) πραγματοποιεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, στις 19:30, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Αμερικανίδας φιλέλληνος, Aurelia Smeltz, με τίτλο: “LABYRINTHINE WAYS”(Δρόμοι Λαβυρίνθου)”.

Την εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. Νέας Υόρκης, θα προλογίσει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Χανίων, κα. Μαρία Κοκκινάκη, και θα παρουσιάσει η κα. Ελισάβετ Βερούλη. Για το βιβλίο θα μιλήσει και η ίδια η συγγραφέας, η οποία και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού.
Το μυθιστόρημα LABYRINTHINE WAYS” ως γνήσιο προϊόν πολλών ετών αναζήτησης της ιστορικής αλήθειας και αναφοράς σε πραγματικούς χαρακτήρες, είναι μια περιπλάνηση στην ιστορία και τον ιδιαίτερο πολιτισμό της Κρήτης και ταυτόχρονα μια πανδαισία γεύσεων και αισθήσεων.
Το εν λόγω βιβλίο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής του τόπου μας, αφού αναδεικνύει με γλαφυρό και απλό τρόπο την τοπική ιστορία, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας.
www.agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............