ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 26,27,28,29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 26,27,28,29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Μετά την περυσινή μεγάλη επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων «Ημέρες Τουρισμού» της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, οι εκδηλώσεις θεσμός πια για το Ηράκλειο θα πραγματοποιηθούν φέτος 26,27,28,29 Σεπτεμβρίου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης συναντήθηκε με την οργανωτική επιτροπή προκειμένου να οριστικοποιηθεί, μετά από προτάσεις των φορέων, το φετινό πρόγραμμα. 


Στην συνάντηση αποφασίστηκε η επέκταση των δράσεων και σε άλλα σημεία του κέντρου του Ηρακλείου (πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Αγίου Τίτου, πλατεία Αγίας Αικατερίνης, πλατεία Καλλεργών και σε κηποθέατρα) με νέες θεματικές ενότητες (όπως ο θρησκευτικός τουρισμός, κρητική διατροφή κ.α.), ενώ παράλληλα δυναμική θα είναι η παρουσία των Δήμων της Π.Ε. Ηρακλείου. Η διάρκεια φέτος μετά από αίτημα όλων θα αυξηθεί σε 4 και θα ανακοινωθεί σύντομα ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής τόσο των εκθετών (τοπικά προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, είδη λαϊκής τέχνης, βιβλίο, λουλούδια-φυτά κ.α.) όσο και των τοπικών μουσικών σχημάτων που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή.Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι τοπικοί φορείς του Ηρακλείου και οι Δήμοι, γεγονός που απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και βελτίωση αυτού του νέου θεσμού για την Π.Ε. Ηρακλείου. Στην διοργάνωση συμμετέχουν: όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Ηρακλείου, ΕΟΤ, Ο.Τ.Ε.Κ. Ηρακλειου, Ο.Λ.Η, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ΟΕΒΕΝΗ, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου « Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», Παγκρήτιος Σύλλογος Δ/ντων Ξενοδοχείων, Συνοδική Επιτροπή επί του Θρησκευτικού Τουρισμού, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Αγ. Πελαγίας.
Το Λυκειο των Ελληνιδων Ηρακλειου συμμετεχει στην Παγκοσμια Ημερα Τουρισμου που πραγματοποιειται στο Ηρακλειο και θα χορεψει στις 27 Σεπτεμβριου ημερα Παρασκευη στην Πλατεια Ελευθεριας , ωρα 18.45- 19.30: Γιώργος Γιακουμάκης ( λύρα, τραγούδι), Δημήτρης Μ. Παπαδάκης
(λαούτο), Νικολιδάκης Στέλιος ( κιθάρα), Ανδρουλάκης Στέλιος (κρουστά).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............