ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΧΟ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΟΧΟ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Μοχού «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ταξιδεύει στο Μοχό με το εκπαιδευτικό έργο «Το Κινητό Μουσείο», που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στις 2 και  3 Οκτωβρίου, το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο θα βρίσκεται στο Μοχό και προσκαλεί τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Γεωργίου της Ενορίας Μοχού, για να γνωριστούν και να ανακαλύψουν μαζί τις συλλογές του Μουσείου, μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ένα ταξίδι, δρόμοι πολλοί».
Θα πραγματοποιηθούν σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, για τους μαθητές του Δημοτικού όπως επίσης και συνάντηση με εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Αποστολή του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ένα ταξίδι, δρόμοι πολλοί» είναι να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς να ανακαλύψουν το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και τις συλλογές του στον τόπο τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............