ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών καθαριότητας και φαρμάκων θα μαζευτούν για να διατεθούν στην Τράπεζα Χρόνου του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας σε εκδήλωση του Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση πρόκειται να γίνει το Σάββατο 14-9-2013 στις 21:00 μ.μ. στο Κηποθέατρο Μ. Χατζηδάκις, όπου θα παρακολουθήσουμε ρεσιτάλ Πιάνου με τους Βάνα και Δημήτρη Μιμίδου.Σας περιμένουμε όλους και αντί εισιτηρίου μπορείτε να φέρετε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαριότητας, τα οποία  θα διατεθούν σε άπορους συμπολίτες μας, που είναι ωφελούμενοι στην Τράπεζα Χρόνου και Φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας!!!

Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρονική εγγραφή στην Τράπεζα Χρόνου και δεν έχουν ενεργοποιήσει το λογαριασμό τους μπορούν να το κάνουν το βράδυ της εκδήλωσης κρατώντας φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους!!


Site: www.koinonikesdomes.gr/trapezachronou Τηλ. επικοινωνίας: 2810-344094 Email: trapezachronou@zoodohos.com
Διεύθυνση:  Μικράς Ασίας Σταθμός Α/Τ ΟΤΕ  Νέα Αλικαρνασσός 71601 Ηράκλειο ΚρήτηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............