ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ BEACH BAR ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ BEACH BAR ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στο διαγωνισμό του Guardian για το καλύτερο καφέ δίπλα σε παραλία φιγουράρουν δύο ελληνικά, ένα στην Κρήτη κι ένα στην Σαντορίνη. Οι αναγνώστες ψηφίζουν, οι αναγνώστες γράφουν και στην προκειμένη φαίνονται ενθουσιασμένοι…
Μια ταβέρνα χωρίς όνομα στην παραλία Μαρμαρά στο Λουτρό της νοτιοδυτικής Κρήτης είναι εκ των …νικητών. «Μια εκπληκτική μικρή ταβέρνα, ένα υπέροχο μέρος για μεζέδες, σουβλάκι, φρέσκο ψάρι, ρετσίνα ή ρακή», γράφει ο αναγνώστης και συνεχίζει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει όνομα, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Είναι η μοναδική σ’ αυτή την υπέροχη παραλία».


Ακολουθεί παραλήρημα άλλου αναγνώστη για μια καντίνα στο τέλος της παραλίας Καμάρι στη Σαντορίνη. Με τίτλο «Το καλύτερο beach cafe στην Ευρώπη», ο μαγεμένος από την Σαντορίνη αναγνώστης εκθειάζει τον φραπέ, το ευγενέστατο και φιλικό προσωπικό, τη μουσική.Και φυσικά, γράφει: «Εκεί μπορείς να μείνεις από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ήλιου. Θα ήταν παράλογο να μην αγαπήσει κανείς αυτό το μέρος».

Άλλες προτιμήσεις για ευρωπαϊκά beach cafe είναι κάπου στην Κορνουάλη, στο Αμάλφι, στην Φορμεντέρα, στην Αντίμπ, στην Κροατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............