Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΤΑΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ξεκινά.

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΤΑΡΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Μια μεγάλη μουσική παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2013», την Τετάρτη 31 Ιουλίου και την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 21:30 στο κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης".
Η ζωή του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, αποκαλυπτική και παρούσα, συνοδεύει και συνοδεύεται από τα σημαντικότερα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα του αιώνα που πέρασε.


Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, διαρκώς παρών, δημιουργεί μια νέα πολιτιστική πρόταση, όχι μόνο καταγράφοντας τη σκληρή ελληνική πραγματικότητα, αλλά προτείνοντας διαρκώς μέσα από το έργο του νέες ιδέες και εκδοχές… Δημιουργεί μια νέα αντίληψη περί λαϊκότητας της τέχνης… 
Τα τραγούδια του επιθυμία και ανάγκη ενός ολόκληρου λαού.
Από τη γενέτειρά του Χίο , μέχρι την απογείωση στην παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση, ο Μίκης Θεοδωράκης έζησε μια ζωή μυθική και περιπετειώδη…
Φύση ανυπότακτη, άρρηκτα δεμένη, με την έμπνευση και τη δημιουργία, ο Θεοδωράκης, παραμένει ένα σπάνιο φαινόμενο δημιουργού που το έργο του φτάνει στο μέλλον κάθε εποχής.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ…»
Μια μεγάλη μουσική παράσταση. Περισσότερα από 50 τραγούδια- σταθμοί του Μίκη Θεοδωράκη, συνδέονται με την ιστορία της νεότερης Ελλάδας. 
Περισσότεροι από 60 συντελεστές συνεργάζονται σε ένα κορυφαίο γεγονός…
Παίζουν:
 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΑΡΗΣ ΛΕΜΠΕΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΛΑΡΕΤΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΙΝΗΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΕΤΖΑΣ, ΝΑΤΑΣΑ ΖΑΓΚΛΗ κ.ά.


Τραγουδούν :
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ, κ.ά.
Το σενάριο της παράστασης και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ.
Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί  στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ &  ΠΕΜΠΤΗ  1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013, και ώρα 21:30.        
Είσοδος: 20€ | Φοιτητικό: 15€ | 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Post Top Ad

.............