ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟ0Υ ΒΙΒΛΙΟΥ ( ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ) ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΝΤΕ ΖΙΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟ0Υ ΒΙΒΛΙΟΥ ( ΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙ ) ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΝΤΕ ΖΙΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου Κρήτης, οι Εκδόσεις Θίνες, και το Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013, στις 7:30 μ.μ, παρουσιάζουν στο “Marina Café” (Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου) το βιβλίο «Να ζεις σε Καράβι» του Γάλλου πανεπιστημιακού, καθηγητή φιλοσοφίας, συγγραφέα και εσπεραντιστή, Ευγένιου ντε Ζιλά, σε μετάφραση Μάνθας Χρήστου.

Στο βιβλίο, ο συγγραφέας καταγράφει τις περιπέτειές του από τη στιγμή που αποφασίζει να εγκαταλείψει την ακαδημαϊκή του καριέρα, πουλώντας όλα τα υπάρχοντά του, για να ταξιδέψει και να ζήσει με την γυναίκα του πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος 13 μέτρων. Ξεκινώντας από το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, διασχίζουν τη Μεσόγειο περνώντας από την Κορσική, τη Σαρδηνία, τις Αιολίδες νήσους, και αγκυροβολούν στο λιμάνι της Πύλου, όπου και διαμένουν εντυπωσιασμένοι από την ελληνική φιλοξενία.
Το «Να Ζεις σε Καράβι» αναδεικνύει έναν άλλον τρόπο ζωής, που βασίζεται στην τεχνογνωσία της επιβίωσης, στην εξοικονόμηση των φυσικών πόρων, στη λιτότητα της ζωής σε καράβι και στην αναμέτρηση με τα στοιχεία της φύσης.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η κ. Αθηνά Ανδριώτη, Εκπαιδευτικός & Νομικός και η κ. Ρούλα Φλουρή από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου Κρήτης. Τη συζήτηση θα συντονίσει εκ μέρους των εκδόσεων, η Oικονομολόγος κ. Ζιζή Σαλίμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............