Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Με την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Ηρακλείου, του δήμου και του εμπορικού συλλόγου, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης


Με την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του δήμου Ηρακλείου, ο εμπορικός σύλλογος της πόλης πραγματοποιεί πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου 2013. Το επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων θα είναι η πλατεία Ελευθερίας όπου πρόκειται να στηθεί η «Παραμυθοχώρα» με ένα κάστρο από φελιζόλ 200 περίπου τ.μ..  Στην ‘Παραμυθοχώρα’ θα πραγματοποιηθούν πλήθος δωρεάν εκδηλώσεων,  με παραμύθια, μουσική, χορό, χειροτεχνίες, κατασκευές, και κεράσματα, που θα ενθουσιάσουν κυρίως τα παιδιά.Εξάλλου στην  πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια) θα ανάβουν τα φωτάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη βοήθεια μπαταρίας, που θα φορτίζεται από ειδικά προσαρμοσμένα ποδήλατα και τους αναβάτες τους, θα στηθούν παραμυθένιες φιγούρες και δέντρα ζωγραφισμένα από φελιζόλ, καθώς και ένα μικρό σπιτάκι. Όλα τα παραπάνω θα πλαισιώνονται με χορευτικά δρώμενα και δημιουργικές απασχολήσεις για τα παιδιά.
Όπως ανέφερε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης πρόκειται για μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, «και κάνουμε μια προσπάθεια να ‘ζωντανέψουμε’ το κέντρο της πόλης όπως έγινε με επιτυχία το Σεπτέμβριο με τις εκδηλώσεις για τον τουρισμό. Με προσπάθεια και καλή θέληση, μπορούμε να δώσουμε μια διαφορετική αλλά ουσιαστική Χριστουγεννιάτικη εικόνα στην πόλη, πολύ χαρά στα παιδιά, και περισσότερο ‘φώς’ στον κόσμο γιατί το χρειαζόμαστε όλοι».  Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Γιαλυτάκης τόνισε από την πλευρά του ότι «με χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του εμπορικού συλλόγου και στηρίζουμε τις εκδηλώσεις που περικλείουν την ‘Παραμυθοχώρα’ που θα εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο δήμος Ηρακλείου».  
Ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου Βασίλης Εφραίμογλου επεσήμανε ότι με τις εκδηλώσεις αυτές ο σύλλογος επιχειρεί να τονώσει την αγορά, και κάλεσε τους καταναλωτές στην διάρκεια των εκδηλώσεων να κατέβουν στο κέντρο με τα παιδιά τους, και να συμμετέχουν.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα μοιραστούν δώρα, τρόφιμα και χρήματα που θα συγκεντρωθούν σε ειδικούς χώρους, σε άτομα με ειδικές ανάγκες και άπορους συμπολίτες μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............