ΜΥΡΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

ΜΥΡΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΙΣΤΟΥ

Και φέτος στις εκδηλώσεις αναμένεται να πλαισιώσουν μουσικά και χορευτικά σχήματα της περιοχής δίνοντας μια διαφορετική  και πιο ευχάριστη νότα στις εκδηλώσεις. Το μήνυμα της εφετινής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης είναι επίκαιρο όσο ποτέ και περιλαμβάνει την κοινωνική προσφορά, αλλά και τον εθελοντισμό, αξίες που ενεργοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή τη χρονιά που μας πέρασε με τα εθελοντικά προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης προς τους πολίτες καθώς και με τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης όπως η «Φάτνη Προσφοράς» και το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο που λειτούργησαν  φέτος στο Δήμο Φαιστού.


Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στόχο έχουν να  περάσουν το μήνυμα αγάπης και προσφοράς των γιορτινών ημερών στους συμπολίτες μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ο Δήμος Φαιστού προσκαλεί τους δημότες, να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, και ζητά την ενεργοποίηση τους προκειμένου να προσφέρουμε από κοινού στους συνάνθρωπους μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε  άλλα Δ.Δ του Δήμου Φαιστού. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Τυμπακίου θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά, με Πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου. Επίσης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. σε μια βραδιά έκπληξη, στην Πόμπια, θα φωταγωγηθεί η κεντρική πλατεία στο ρολόι σηματοδοτώντας την έναρξη των Χριστουγέννων. Ο πολιτιστικός σύλλογος Πόμπιας που έχει αναλάβει και τη διοργάνωση σας προσκαλεί  να διασκεδάσετε με  μουσική, φαγητό, δώρα  και  παρέα  τον Αι-Βασίλη, ο  οποίος έρχεται φέτος όχι με έλκηθρο αλλά.....με καΐκι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΑΣ