ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ... και όχι μόνο !!! - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ... και όχι μόνο !!!

Απ' το πολύβουο Ηράκλειο των πολλών ευκαιριών μέχρι το σαγηνευτικό Ρέθυμνο και τα γραφικά Χανιά, το μεγαλύτερο ελληνικό νησί προσφέρεται για σπουδές έντονων ρυθμών και… συγκινήσεων. Κρατήστε τις πολύτιμες συμβουλές του MSN.gr και ξεκινήστε το μακρύ, κρητικό φοιτητικό σας ταξίδι!  
Η πόλη του Ρεθύμνου χαρακτηρίζεται απ' τις καλές της συγκοινωνίες και η μεταφορά από και προς το Πανεπιστήμιο θα σας κοστίσει μόλις 0,60 ευρώ.

Οι τιμές των ενοικίων στο Ρέθυμνο είναι εκτοξευμένες για όσους θέλουν να μείνουν εντός πόλης, αλλά σε περιοχές εκτός κέντρου κυμαίνονται μεταξύ 200 και 400 ευρώ ενώ είναι και πιο κοντά στη σχολή (περιοχή Γάλλου). Αν πάντως προτιμήσετε το κέντρο για σπίτι, τσεκάρετε να έχει κοντά στάση λεωφορείου.
Οι πλατείες «Τεσσάρων Μαρτύρων» και «Άγνωστου Στρατιώτη» στο Ρέθυμνο θα γίνουν αμέσως στέκια. Εκεί θα βρείτε συγκεντρωμένες καφετέριες αλλά και ουζερί με ντόπια ρακή και παραδοσιακά σουβλατζίδικα.Το Φοιτητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Ξενία» στο Ρέθυμνο δεν είναι απλά μια φοιτητική εστία αλλά διαθέτει αίθουσες για διεξαγωγή συνεδρίων αλλά και εκθεσιακό εξοπλισμό για πραγματοποίηση εκθέσεων. Αξίζει να το επισκεφθείτε.ΡΕΘΥΜΝΟ

Στα Χανιά λειτουργεί το Πολυτεχνείο Κρήτης, στου οποίου τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις διεξάγονται αγώνες για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες. Επίσης, σε μια έκταση 300 στρεμμάτων θα βρείτε το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας, ένα «καμάρι» για το νησί και την Ελλάδα. 

Στο Ακρωτήρι, όπου βρίσκεται το Πολυτεχνείο, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά αξιοθέατα όπως τους τάφους των Βενιζέλων στον Προφήτη Ηλία, τα μοναστήρια των Αγίων Τριάδας, Γουβερνέτου και Ιωάννου αλλά και πολλές παραλίες.
Ο πολιτισμός έχει την τιμητική του στην πόλη των Χανίων: εκθέσεις στο Γυαλί Τζαμί, στην Πινακοθήκη και στο κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου θα δώσουν την ευκαιρία στους φοιτητές - λάτρεις των τεχνών να πάρουν σημαντική ανάσα απ' τα μαθήματα.


ΧΑΝΙΑ

 
 Η πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο βρίσκεται στην περιοχή Βούτες. Τα κτίρια είναι εντυπωσιακά και θυμίζουν πανεπιστήμια προηγμένων χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής! Πρόσφατα, εγκαινιάστηκε μάλιστα ένα νέο εκθετήριο - βιβλιοπωλείο όπου φιλοξενούνται επιστημονικά βιβλία και ο χώρος είναι πολύ φιλικός για διάβασμα.

Το Ηράκλειο είναι μια κανονική μεγαλούπολη με πολύ κίνηση ενίοτε. Όσοι φοιτητές κατεβείτε στην Κρήτη ως... μοτοσικλετιστές μπορείτε να γραφτείτε στην λέσχη του ΤΕΙ Ηρακλείου και να κάνετε τακτικές εκδρομές με τα υπόλοιπα μέλη!

Για τους έχοντες έφεση στην φωτογραφία, συγκροτούνται ομάδες σε όλα τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού. Πάρτε την φωτογραφική σας μηχανή και ξεκινήστε! 


ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΗΡΑΚΛΕΙΟΠηγή: www.msn.gr 
ΦΩΤ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ2ο χλμ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΜΟΙΡΩΝ... ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ VOLVO 
ΤΗΛ - 2810 313350ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 
ΜΟΝΟ 915 euro !!!

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ή ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 
ΜΟΝΟ 890 euro !!! 

ΚΟΥΚΕΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ 
ΜΟΝΟ... 460 euro !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............