15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ


Στις 15 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα Αγρότισσας και το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 για να τιμήσουν την γυναίκα Αγρότισσα.Στα πλαίσια του διημέρου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στον αγροτικό χώρο» την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου, στην Παλιά Λαχαναγορά, ενώ την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο της Λότζια έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από τους Γυναικείους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς του Νομού Ηρακλείου και από αγρότισσες επιχειρηματίες. 
Καλούνται αγρότισσες επιχειρηματίες (με ασφάλεια ΟΓΑ) κάτοικοι του Δήμου Ηρακλείου οι οποίες παράγουν τυποποιημένα αγροτικά προϊόντα να δηλώσουν Συμμετοχή στην έκθεση, μέχρι και την 1ηΟκτωβρίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθύνεστε στην Λασηθιωτάκη Αικατερίνη, Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου, τηλ. 2810346560.Πηγη - cretalive.gr
Φωτ αρχείο - Aντώνης Γενναράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Post Top Ad

.............