Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις «ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΑΤΗΜΑΤΑ» και «Τα Μωρά Τα Φέρνει ο Πελαργός» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις «ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΑΤΗΜΑΤΑ» και «Τα Μωρά Τα Φέρνει ο Πελαργός»


Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για το Covid-19, την Παρασκευή και Σάββατο 28 & 29 Αυγούστου οι θεατρικές παραστάσεις «ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΑΤΗΜΑΤΑ» και «Τα Μωρά Τα Φέρνει ο Πελαργός» αντίστοιχα, από το Θέατρο Μορφές, τις οποίες διοργάνωσε η Περιφέρειας Κρήτης με τη συνεργασία του Συλλόγου Αλατσατιανών Νομού Ηρακλείου, στο ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.


    Ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού κ. Κώστα Φασουλάκη για τη στήριξη στις τέχνες και το πολιτισμό του τόπου μας και ιδιαίτερα στο σύλλογο μας στον οποίο απλόχερα διέθεσε τις παραπάνω θεατρικές παραστάσεις για τους φίλους και τα μέλη του. Πράξη ιδιαίτερα σημαντική και ουσιαστική αυτή την περίοδο μιας και όλοι μας, καλλιτέχνες και σύλλογοι έχουμε πληγεί από τα μέτρα αντιμετώπισης του Κορωνοιού.

    Ακόμα ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου, την Αντιδήμαρχο κ. Αριστέα Πλέυρη και τον Καλλιτεχνικό Δ/ντή κ. Γιώργο Αντωνάκη που μας παραχώρησαν τον ξεχωριστό χώρο του Κηποθέατρου «Ν. Καζαντζάκης».
    Επίσης ευχαριστούμε το Θέατρο Μορφές, την κ. Γιάννα Κεφάλα και τον κ. Σίμο Χριστοδούλου για τις άρτιες και υπέροχες θεατρικές παραστάσεις τους καθώς και όλους τους λοιπούς συντελεστές

Περάσαμε δύο υπέροχες βραδιές και για λίγο μικροί και μεγάλοι θεατές ξεφύγαμε από τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό με όλες φυσικά τις προφυλάξεις. Προφυλάξεις που φρόντισαν να κρατηθούν, οι εθελοντές μέλη του συλλόγου μας καθώς και οι υπεύθυνοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

    Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και μας τίμησαν με την παρουσία τους παρά τις αντιξοότητες των ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............