Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με πρόεδρο του ΕΟΔΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με πρόεδρο του ΕΟΔΥ

Στην ενημερωτική συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης (ΙΚΑ Εσταυρωμένου), συμμετείχε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι διοικητές του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου κ.κ. Χαλκιαδάκης και Τερζάκης αντίστοιχα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου κ. Ανδρεαδάκης, ο καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γκίκας, ο καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΔΥ κ. Σουρβίνος, ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Αγαπίου και διαδικτυακά η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη.

Αντικείμενό της συζήτησης ήταν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 31 Αυγούστου για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τα οποία τέθηκαν σε ισχύ από το πρωί της Τρίτης και θα διαρκέσουν τουλάχιστον έως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Αμέσως μετά την σύσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ για τα ειδικά μέτρα τα οποία θα ισχύσουν στο Ηράκλειο για τις επόμενες δυο εβδομάδες. 

Πρόκειται για μέτρα που είναι προληπτικά και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Η τήρησή τους από όλους μας είναι επιβεβλημένη προκειμένου μαζί να ξεπεράσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται».


H δήλωση του Δημάρχου μετά την σύσκεψη: https://www.youtube.com/watch?v=34e2dp-wDBo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............