Λειτουργία παιδικών σταθμών δήμου Σητείας - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Λειτουργία παιδικών σταθμών δήμου Σητείας

Ενόψει της έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς 2020 -2021, και των συνεχών ενημερώσεων και οδηγιών για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού για την ασφαλή λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, ανακοινώνεται από τον Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ότι ο Βρεφικός Παιδικός Σταθμός Σητείας «Λιλιπούπολη» και ο Παιδικός Σταθμός Σητείας «Δελφινάκια» πρόκειται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με παιδιά, βρέφη και νήπια, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Τα βρέφη και τα νήπια θα κληθούν από τις υπεύθυνες των σταθμών και των τμημάτων τηλεφωνικά, για την αποφυγή συνωστισμού, ώστε να προσέλθουν τμηματικά και να ολοκληρώσουν το στάδιο της προσαρμογής σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία πραγματοποίησης των τεστ ανίχνευσης covid-19 για το σύνολο του προσωπικού που εργάζεται στις παραπάνω δομές.
Σχετικά με τον Παιδικό Σταθμό του Παλαικάστρου, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες για τη νομιμοποίηση του κτηρίου και την έκδοση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας. Όλα τα παραπάνω προβλέπονται να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου, οπότε και θα ειδοποιηθούν οι γονείς, όσοι είναι κάτοχοι ώστε να προσέλθουν τμηματικά  στον παιδικό σταθμό και να ενεργοποιήσουν τα voucher τους.
Τέλος ανακοινώνεται ότι, για λόγους αποφυγής συνωστισμού, ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί σε κάθε δομή, με την παρουσία του προσωπικού του σταθμού αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η προσέλευση και η προσαρμογή όλων των παιδιών στους σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............