Δικαίωση Δήμου Ηρακλείου για τη σύμβαση με ,το Αστικό ΚΤΕΛ – Επαναλειτουργούν το συντομότερο οι γραμμές των mini bus - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Δικαίωση Δήμου Ηρακλείου για τη σύμβαση με ,το Αστικό ΚΤΕΛ – Επαναλειτουργούν το συντομότερο οι γραμμές των mini bus

Την επαναλειτουργία των δυο γραμμών mini bus, που λειτουργούσαν με επιτυχία μέχρι τον Μάρτιο του 2020, δρομολογεί το προσεχές διάστημα ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ.
Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη σύμβαση του Δήμου με το Αστικό ΚΤΕΛ είχε ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2020. Κατά της σύναψης νέας σύμβασης είχε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης η δημοτική παράταξη «Ενεργοί Πολίτες».


Ωστόσο η προσφυγή απορρίφθηκε ενώ την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και η διαδικασία των απαιτούμενων εγκρίσεων από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) που άναψε το πράσινο φως στον Δήμο για να προχωρήσει η υπογραφή της νέας σύμβασης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Αυτές οι αποφάσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν απλώς ότι εμείς, ως Δημοτική Αρχή, κινηθήκαμε αποκλειστικά με βάση την κείμενη νομοθεσία και με μόνο γνώμονα το καλό της πόλης και των δημοτών. Το σημαντικότερο είναι ότι οι χιλιάδες άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν την κόκκινη και την μπλε γραμμή και περίμεναν πως και πως την επανέναρξή τους, σύντομα θα ικανοποιηθούν. 

Οι διαδικασίες για την ανανέωση της σύμβασης έχουν ξεκινήσει ήδη, ώστε το προσεχές διάστημα να επαναλειτουργήσουν οι δύο υφιστάμενες γραμμές από Παγκρήτιο Στάδιο και Νέα
Αλικαρνασσό και ταυτόχρονα εργαζόμαστε για τη δημιουργία τρίτης γραμμής η οποία θα εξυπηρετεί της νότιες αστικές περιοχές του Δήμου, εκκινώντας από τη Λεωφόρο Κνωσού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............