Συνάντηση του δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη με τον πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Συνάντηση του δημάρχου Σητείας Γιώργου Ζερβάκη με τον πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη

Συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 13/8/2020 ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης με τον πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτή Λασιθίου κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Μανώλη Μακρονικολάκη. 


Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα και εκκρεμότητες που αφορούν στο Δήμο και χρήζουν, όσο το δυνατόν πιο άμεσης επίλυσης. Οι κ.κ. Ζερβάκης και Καρχιμάκης, με την παραδοχή ότι κοινός στόχος όλων είναι η ενίσχυση της θέσης και του ρόλου του Δήμου Σητείας και με δεδομένη την πολύχρονη γνώση και εμπειρία του κ. Καρχιμάκη, δεσμεύτηκαν ότι θα υπάρχει μια διαρκής και σταθερή συνεργασία. 

 Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας, οι μάσκες αφαιρέθηκαν μόνο για τη φωτογραφική αποτύπωση της στιγμής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............