Πρωταθλήτρια στην τουριστική κίνηση τον Αύγουστο η Πάρος - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Πρωταθλήτρια στην τουριστική κίνηση τον Αύγουστο η Πάρος

Ορισμένα νησιά της Ελλάδας έμειναν ανεπηρέαστα από την υγειονομική κρίση και είδαν την τουριστική τους κίνηση να αγγίζει τις καλές, προ κορωνοϊού εποχές. Ένα από αυτά είναι η Πάρος η οποία μάλιστα, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στην τουριστική κίνηση με 55.000 επισκέπτες, έναντι 66.000 πέρυσι το αντίστοιχο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Παρά το γεγονός ότι τις πρώτες μέρες του Αυγούστου η επιτρεπόμενη πληρότητα στα πλοία έφθανε το 60% και στη συνέχεια το 80%, παρά το γεγονός επίσης ότι φέτος τα πλοία προς το νησί ήταν λιγότερα από πέρσι, το νησί - σύμφωνα με το parianostypos.gr - «βούλιαξε» από κόσμο τον Αύγουστο όπως και πέρσι.
Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι τα οχήματα που αφίχθησαν στο νησί τις πρώτες δεκαπέντε μέρες του Αυγούστου 2020 ήταν περισσότερα από το αντίστοιχο δεκαπενθήμερο του 2019, στοιχείο που φανερώνει επίσης την εξελισσόμενη εδραίωση της Πάρου στο χάρτη των κορυφαίων παραθεριστικών νησιών.
Συγκριτικά με άλλα Κυκλαδονήσια και για το μήνα Ιούλιο 2020, η Πάρος ήρθε πρώτη και πάλι. Συνολικά 67.912 άτομα επισκέφθηκαν το νησί ακτοπλοϊκώς, όταν το ίδιο διάστημα στη Νάξο έφθασαν 52.444 επισκέπτες, στην Τήνο 50.404 και στη Σύρο 35.735.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............