Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι του COVID-19 στο πλαίσιο του θρησκευτικού εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ευρεία σύσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την τήρηση των μέτρων προστασίας έναντι του COVID-19 στο πλαίσιο του θρησκευτικού εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη

Ευρεία σύσκεψη διεξήχθη σήμερα, Δευτέρα 13 Ιουλίου, στο δημοτικό κατάστημα Αρκαλοχωρίου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών από πλευράς των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου ο θρησκευτικός εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στη Βόνη να τελεστεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια, σύμφωνα, με τις σχετικές οδηγίες της Πολιτείας και του ΕΟΔΥ και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κ. Αραβιάκης και Μ. Σμυρνάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βόνης κ. Μ. Στεφανάκης και εκπρόσωποι από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου Καστελλίου & Βιάννου, την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου, το Α.Τ. Μινώα Πεδιάδας, τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου.

Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη «οι πιστοί θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα και να τηρήσουν τα μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού με κύριο την διατήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού» και για το λόγο αυτό το προσκύνημα στον Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, έως και την Κυριακή 20 Ιουλίου ώστε να διευκολυνθεί το προσκύνημα των πιστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............