Παζάρι δεύτερο χέρι - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Παζάρι δεύτερο χέρι

«ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ» Εφέτος ΔΕΝ πάμε Πλατεία… ακολουθώντας τις οδηγίες προστασίας από τον Covid 19 Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε την έκπληξή μας... Το παζάρι μας θα γίνει με προφυλάξεις, με αποστάσεις, με υγιεινές προδιαγραφές! Σχεδόν όλα θα είναι ίδια, τίποτα όμως δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα χρόνια....


Φίλες και φίλοι, μια τελευταία «βουτιά» για καλό σκοπό!!! Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας, κάντε ένα «μακροβούτι» σε συρτάρια, ντουλάπια, υπόγεια και φέρτε μας ό,τι «ψαρέψετε». Δεκτά τα ΠΑΝΤΑ…εκτός από μεταχειρισμένο ρουχισμό!!!

Όλα θα πάρουν αξία στο παζάρι μας, για τους σκοπούς που τόσα χρόνια υπηρετούμε… Διεύθυνση χώρου συλλογής αντικειμένων: Μεραμβέλλου 56-Κέντρο (πλησίον ξενοδοχείου Ατλαντίς )

 Παραλαβή αντικειμένων: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 π.μ.-5:00 μ.μ. (εκτός της εβδομάδας του δεκαπενταύγουστου) Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810242121, 6974-301011. 
Σκοποί:
  η ενίσχυση του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού»,
  η στήριξη του παιδικού ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων»,
  η λειτουργία της ΓΡΑΜΜΗΣ SOS 801-11-16000. Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται σε ολόκληρο το νησί μας, αφού οι παραπάνω δράσεις αγκαλιάζουν ολόκληρη την Κρήτη!

ΓΡΑΜΜΗ SOS 801-11-16000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............