Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Αργυρώς Λουλαδάκη στα Χανιά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Αργυρώς Λουλαδάκη στα Χανιά

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή «Just Words… ή Αναπαράστασεις», της Αργυρώς Λουλαδάκη. 
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 στο μουσικό καφενείο «Αθιβολή», στο Κουμ Καπί. Θα μιλήσουν η φιλόλογος Άρια Αθανασάκη και η ποιήτρια. Θα διαβάσουν ποιήματα της συλλογής οι ηθοποιοί Κώστας Μαρκάτος και Δημήτρης Σόρκος. Πλαισιώνει μουσικά την εκδήλωση ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης. Συντονίζει η πολιτισμολόγος-αρθρογράφος Άννα Μουσογιάννη.
 

Μετά από τα «Απομεινάρια Φωτός», το 2018, και τη συμμετοχή της στη συλλογική έκδοση του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής και Αυτογνωσίας, με τίτλο: «Γυναίκα – 17 Κείμενα με προορισμό το θέατρο και αφετηρία τη μουσική», η δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας και ποιήτρια Αργυρώ Λουλαδάκη επιστρέφει με μία νέα συλλογή.
«Just Words… ή Αναπαράστασεις» είναι ο τίτλος της συλλογής που περιλαμβάνει 82 ποιήματα. Η φιλόλογος και ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Γαλλικών Αθηνά Γαλανάκη (Κροκιδά Σωτηρίου 40),  διάβασε τα ποιήματα και μοιράστηκε μαζί μας ορισμένες από τις εξαιρετικές καλλιτεχνικές της φωτογραφίες, οι οποίες συνομιλούν με τους στίχους της ποιήτριας.
Η Αργυρώ Λουλαδάκη, γεννήθηκε το 1973. Ζει στα Χανιά. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, του τμήματος Νεοελληνικών & Βυζαντινών Σπουδών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νεοελληνική Φιλολογία, καθώς και διδακτορική διατριβή με θέμα «Θεωρία και Πρακτική της μεταφοράς σε ποιητικά κείμενα του 19ου αιώνα». Επίσης, έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με ειδίκευση στις Επιστήμες της Εκπαίδευσης. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο Μουσικό Σχολείο Χανίων.
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Αργυρώς Λουλαδάκη στα Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............