Πρόεδρος ΔΕΠΙΣ Ρ. Παπαδάκη: «Παίρνει σάρκα και οστά ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Πρόεδρος ΔΕΠΙΣ Ρ. Παπαδάκη: «Παίρνει σάρκα και οστά ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών»


Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα των μελών του υπό ίδρυση Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου. Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Καλονάκη που με την ιδιότητά της ως νομικός συνέβαλε στην κατάρτιση του καταστατικού του νέου Συλλόγου, μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας –που είχε και την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Συλλόγου- στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, πολλές γυναίκες και άνδρες. 


Η πρώτη συνάντηση ολοκληρώθηκε με την εκλογή της προσωρινής πενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών.

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη «πρόκειται για μία πρόταση της ΔΕΠΙΣ που παίρνει σάρκα και οστά! Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα βρουν ένα ουσιαστικό στήριγμα και μία βοήθεια. Ο νέος Σύλλογος θα έχει στο πλευρό του αρωγούς και συμπαραστάτες τον Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΙΣ, στην προσπάθεια αυτή που τώρα ξεκινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............