Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαλεβιζίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Μαλεβιζίου

Ο Δήμος Μαλεβιζίου σε συνεργασία με τον  ΔΟΚΑΠΠΑΜ ενημερώνουν τους πολίτες ότι θα διενεργηθεί διανομή προϊόντων στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2020–ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840 στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ.


Η διανομή περιλαμβάνει προϊόντα Παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα, εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια). Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 29/7/2020 έως Παρασκευή  31/7/2020.
Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προγραμματισμένα οργανωμένα ραντεβού με υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους πολίτες και τους εργαζόμενους.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος δέχονται μήνυμα στο κινητό τους από την υπηρεσία του Δήμου για προγραμματισμό συγκεκριμένης μέρας , ώρας και χώρου για την παραλαβή των προϊόντων. Ειδικότερα τα σημεία διανομής είναι το ΤΕΒΑ και το ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ
Αν ο δικαιούχος δε δύναται να παραλάβει τα προϊόντα στο προγραμματισμένο ραντεβού, παρακαλείται να επικοινωνήσει στο 2810 823547  (ΚΑΠΗ ΓΑΖΙΟΥ) για τον επανακαθορισμό του ραντεβού.
Για την παραλαβή των προϊόντων του ΤΕΒΑ οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:
  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ των ίδιων και των μελών της οικογένειας τους που έχουν εγκριθεί.
  • Τον Αριθμό Αίτησης KEA (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ)

Θερμή παράκληση επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες μας για προγραμματισμό ραντεβού.
Μην προσέρχεστε χωρίς συνεννόηση για την αποφυγή του συνωστισμού.
Η προστασία της δημόσιας υγείας είναι ευθύνη όλων μας!!!
Φοράμε μάσκα – Μένουμε ασφαλείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............