Με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης παράσταση “Καθρέφτη καθρεφτάκι μου” από το Σχήμα7 - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης παράσταση “Καθρέφτη καθρεφτάκι μου” από το Σχήμα7

Η Παιδική Σκηνή  «Σχήμα 7» διοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης την παιδική  παράσταση με τίτλο «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου» της Νικολέτας Δάφνου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μεταξάκη, το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στην Πύλη Βηθλεέμ, στα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την συγγραφέα «Σε μια εποχή που τα παιδιά βομβαρδίζονται ολοένα και περισσότερο από τα πρότυπα ομορφιάς στην τηλεόραση και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σε μια εποχή που επαινεί την ομορφιά περισσότερο από την εξυπνάδα, σε μια εποχή που η “δικτατορία του νορμάλ” δεν δέχεται κανέναν που να ξεφεύγει από τα όριά της, θεώρησα πρέπον – αν όχι απαραίτητο – να γράψω ένα έργο με μια Αντι -Ηρωίδα: Ένα κορίτσι που γεννήθηκε άσχημο. Ένα κορίτσι έξυπνο, γλυκό, τρυφερό, αλλά με εμφανή οπτικά “ελαττώματα”. Θεωρώ χρέος μου ως δασκάλα Θεατρικής Αγωγής και ηθοποιός να προβληματίσω τα παιδιά για το τι θεωρούμε “όμορφο” και το τι “άσχημο”, για τα όρια του σχολικού εκφοβισμού στους “διαφορετικούς” και ταυτόχρονα να δώσω ένα σαφές μήνυμα: αν αγαπήσεις τον εαυτό σου και τον άλλο έτσι όπως είναι, η ζωή γίνεται μαγική κι ελεύθερη!»
Σκηνοθεσία-γενική επιμέλεια :Κωνσταντίνος Μεταξάκης, Σκηνικά-κοστούμια: Νίκος Καλαθάκης, Μουσική: Νικολέτα Δάφνου, Βαρδής Σαμαριτάκης, Μακιγιάζ: Ιωακείμ Λαγουδάκης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχαέλα Πασσά, Τζίνα Κιάφα, Κυριάκος Κορογιάννης, Βαρδής Σαμαριτάκης. Η μουσική στην παράσταση είναι ζωντανή.
Είσοδος ελεύθερη με ατομικές προσκλήσεις. Προσκλήσεις θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία της Περιφέρειας στον 1ο όροφο, και από το γραφείο του καλλιτεχνικού διευθυντή του δήμου Ηρακλείου κύριο Αντωνάκη στο Πολύκεντρο νεολαίας στην Ανδρόγεω.

Κατά τη διάρκεια εισόδου και εξόδου από το κηποθέατρο η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............