Κοινή αναφορά των 3 βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Κοινή αναφορά των 3 βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Ηρακλείου

Άμεση ήταν η αντίδραση των 3 βουλευτών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στην σημερινή επιστολή-ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου με την οποία επισημαίνεται η παραβίαση της σχετικής ΚΥΑ για την διεξαγωγή των τεστ για τον κορωνοϊό στα αεροδρόμια.


Οι 3 βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, Ηγουμενίδης Νικόλαος και Μαμουλάκης Χάρης κατέθεσαν αναφορά στη Βουλή με την οποία επισημαίνουν το σημείο της επιστολής που αναφέρει πως «αντί για τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ  αντικαταστάθηκαν από αστυνομικούς οι οποίοι αφενός δεν αναφέρονται πουθενά στην σχετική Κ.Υ.Α. αφετέρου δεν έχουν καμία σχετική εκπαίδευση ούτε ιατρικές γνώσεις».

Οι 3 βουλευτές κατέθεσαν την επιστολή στον Υπουργό Προστασίας ζητώντας  απάντηση στο θέμα και τις σχετικές ενέργειες του Υπουργού, αλλά και να ενημερωθούν σχετικά.

Σημειώνεται επίσης ότι στην επιστολή  ζητείται η άμεση εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, ενώ η Ένωση κοινοποιεί την επιστολή και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου για την ενημέρωσή της, κάνοντας γνωστό ότι «σε περίπτωση που έστω και ένας συνάδελφός μας που είχε οποιαδήποτε εμπλοκή με τους δειγματοληπτικούς αυτούς εργαστηριακούς ελέγχους  νοσήσει θα ζητήσουμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............