Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου η παιδική παράσταση «ΓΛΥΚΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ» - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου η παιδική παράσταση «ΓΛΥΚΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ»

Τρίτη 28, Ιουλίου 2020
Ο Σύλλογος BIG MOUTH CO
παρουσιάζει την παιδική παράσταση
«ΓΛΥΚΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ»
ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΠΥΛΗ ΒΗΘΛΕΕΜ»
Ώρα έναρξης: 21:00 - Είσοδος: Ελεύθερη
(Με ατομικές προσκλήσεις)


Ελάτε να σας διηγηθούμε με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό την ιστορία δύο αταίριαστων φίλων του Τζον και του Ουίσκι. Ένας γάτος και ένας σκύλος θα σας πάνε ένα ταξίδι στον κόσμο της αγάπης, της συντροφικότητας και της φιλίας, μέσα στη χάρτινη βαρκούλα τους. 

Μαζί τους μαθαίνουμε να σεβόμαστε, να δεχόμαστε και να αγκαλιάζουμε την διαφορετικότητα αλλά το πιο σπουδαίο μαθαίνουμε πως η αληθινή αγάπη δεν γνωρίζει εμπόδια, δεν ακούει λόγια επικριτικά και δεν φοβάται να ονειρεύεται. 

Το έργο είναι μια διασκευή του παραμυθιού του Χρήστου Μπουλώτη «Η σκυλίσια ζωή του γάτου Τζον Αφεντούλη». Επί σκηνής βρίσκονται δυο performers και με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων έχουν σκοπό να ταξιδέψουν μικρά και μεγάλα παιδιά στον κόσμο των ονείρων και των συναισθημάτων. 

ΔΟΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 
Προβολή video με χρήση projector, live μουσική, Live τραγούδι, διάδραση με τα παιδιά και χορός. Παίζουν: Σταμούλη Ιωάννα και Μαρία Κριτσωτάκη Σκηνοθεσία: Κατερίνα Ζουρίδη Διασκευή παραμυθιού: Σταμούλη Ιωάννα, Κατερίνα Ζουρίδη, Μαρία Κριτσωτάκη Στίχοι τραγουδιών: Μαρία Κριτσωτάκη, Κατερίνα Ζουρίδη, Ιωάννα Σταμούλη Μουσική επιμέλεια, σύνθεση, ηχητικά τοπία και μουσική διδασκαλία: Μαρία Κριτσωτάκη Video - σχεδιασμός αφίσας: Στέλιος Μπαρμπουνάκης Κατασκευή αντικειμένων: Κατερίνα Ζουρίδη Σχεδιασμός και κατασκευή του γάτου Τζον και του σκύλου Ουίσκι: Εύη Οικονομάκη Οπτικοακουστικός εξοπλισμός: Soundproject audio & lighting.

Με την διοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΗΜ.: Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο του και μέχρι την τοποθέτηση του στην θέση του, καθώς και κατά την έξοδο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............