Τίτλοι τέλους για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Τίτλοι τέλους για την ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Με ανάρτησή του ο Δημήτρης Αποστολάκης εξηγεί για ποιό λόγο η ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ κλείνει ένα μεγάλο κύκλο και δημοσιοποιεί το νέο link της "Αποστολής Αγάπης"

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη:
Αγαπητή ομάδα, ένας όμορφος κύκλος κλείνει για την Κίτρινη Αποστολή η οποία σταματάει τη δράση της.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και έδωσαν ζωή σε αυτή την ομάδα. Στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν εμένα και τους εθελοντές της, στους ανθρώπους που μοιραστήκαμε τα ίδια όνειρα.Ο κυριότερος λόγος που σταματάει η δράση της Κίτρινης Αποστολής είναι οι υποχρεώσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο οι οποίες παρέα με την κούραση δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω. Ως Δημήτρης Αποστολάκης, ιδρυτής της Κίτρινης Αποστολής νιώθω ότι κλείνει αυτό το κεφάλαιο κρατώντας όλα τα όμορφα που έζησα με αυτήν την ομάδα!! 

Εύχομαι στους εθελοντές της που ξεκινούν μια νέα προσπάθεια, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Η σελίδα μας θα σταματήσει να είναι ενεργή και για τις επόμενες μέρες θα παραμείνει καρφιτσωμένη η σημερινή ανακοίνωση προς ενημέρωση των μελών μας.
Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς !!

Παρακάτω το link με τη νέα προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............