Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ με την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας. - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ με την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στα Γραφεία του ΟΛΗ με την αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανώλης Βασιλάκης και το μέλος της Γραμματείας κ. Κώστας Βαρβεράκης.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης προχώρησε σε μια εκτενή ενημέρωση δραστηριοτήτων του ΟΛΗ, κυρίως έθιξε το σημαντικό θέμα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, του οποίου η διαδικασία προχωρεί προς την ολοκλήρωση της με τις εγκαταστάσεις του Θεατρικού Σταθμού, του Λιμενικού Περιπτέρου, των δεξαμενών και των πρώην υπεραστικών ΚΤΕΛ να παραμένουν στον ΟΛΗ. Επίσης ενημέρωσε για τα έργα που πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα, όπως η δημιουργία Μαρίνας για σκάφη και η ενίσχυση του προσήνεμου μόλου σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης.

Η Πρόεδρος της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας κ. Αννα Παπαχρονάκη, εξέφρασε την επιφυλαξή της αλλά και την επιφύλαξη των στελεχών της παράταξής της, για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού προς την μεγαλύτερη αξιοποίησή του και στη συνέχεια ο κ. Βασιλάκης πρώην διατελέσας Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ηρακλείου προχώρησε στην ανάπτυξη των διαφόρων θεμάτων και έθιξε το θέμα της στήριξης και αξιοποίησης του Λιμενικού Περιπτέρου.

Την πρότασή του έθεσε και ο κ. Βαρβεράκης, ο οποίος ζήτησε την δωρεάν στάθμευση σε χώρους του λιμανιού των οχημάτων κατοίκων και επισκεπτών που μετακινούνται στο κέντρο της πόλης με mini bus.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές να συνεχιστεί μελλοντικά η καλή συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............