Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης σε οδικά έργα περιοχών του Δήμου Ρεθύμνης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης σε οδικά έργα περιοχών του Δήμου Ρεθύμνης

Επίσκεψη σε οδικά έργα, που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Ρεθύμνης, πραγματοποίησε χτες, συνοδευόμενη από στελέχη της Υπηρεσίας, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επισκέφτηκε τα οδικά τμήματα «Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου» και « Ι.Μ.Αρκαδίου – Σχ. Ασωμάτων» και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης ζημιών από τους εργολάβους.
Οι επείγουσες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών εκτελούνται στα εξής τμήματα:

– Στο δρόμο Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου και συνδεόμενοι δρόμοι . Το έργο προϋπολογισμού 620.000 €, περιλαμβάνει την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, επενδεδυμένων τάφρων και ασφαλτοστρώσεις, που έχουν ολοκληρωθεί. Υπολείπονται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και η διαγράμμιση.
– Στο δρόμο Ι.Μ Αρκαδίου – Σχ. Ασωμάτων και συνδεόμενοι δρόμοι, προϋπολογισμού 930.000 €. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων, η κατασκευή αναβαθμών για την αντιμετώπιση καταπτώσεων, ασφαλτο-στρώσεις και η αντιμετώπιση του μεγάλου γεωλογικού προβλήματος στην περιοχή «Πέτρας Νερό», που αποτελεί βασική επέμβαση του έργου, δεδομένου ότι θα αντιμετωπισθεί ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............