“Η Νύχτα της Αλήθειας” του Σπύρου Πετρουλάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

“Η Νύχτα της Αλήθειας” του Σπύρου Πετρουλάκη


Συνεχίζει το συγγραφικό του ταξίδι ο Σπύρος Πετρουλάκης με το νέο του μυθιστόρημα «Η Νύχτα της Αλήθειας» (εκδόσεις Μίνωας).
To έβδομο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη αποτελεί ένα δυνατό κοινωνικό μυθιστόρημα με ιστορίες ανθρώπων που ξετυλίγουν ένα κουβάρι ανάμικτων συναισθημάτων, με ανατροπές, πάθη, αγωνία και προσδοκία της… λύτρωσης.


«Ό,τι πίστευες για τη ζωή
ανατρέπεται σε μία μόλις νύχτα.
Ένα βρέφος βρίσκεται βουτηγμένο στο αίμα. Όχι το δικό του, αλλά της μητέρας του. Τα στοιχεία οδηγούν με απόλυτη ακρίβεια στον πατέρα, ο οποίος και συλλαμβάνεται. Αποδέχεται την κατηγορία και καταδικάζεται.
Η μικρή Φένια εξαφανίζεται από την κατασκήνωση και σιγά σιγά ξεφυλλίζεται ένα παλιό βιβλίο που κρύβει δεκάδες ανοιχτές πληγές.
Ο ηλικιωμένος Διονύσης κρατάει κλειδωμένα μέσα του τα πιο βαθιά μυστικά, ενώ τα πάντα θα διαταράξει η καταλυτική ορμή της Ελευθερίας.
Εκεί όπου ακροβατεί ο έρωτας με το μίσος, η πίστη με την απιστία και το χρήμα έχει τη δύναμη να καθορίσει τις ζωές, η ανθρωπιά θα βρει έδαφος να ανθίσει σαν ένα ξεχωριστό λουλούδι.
Η Ιθάκη και τα βουνά της Ευρυτανίας γίνονται ο καμβάς για τις πιο συναισθηματικές πινελιές και η Νύχτα της Αλήθειας κρύβει στον ουρανό της μόλις τρία αστέρια. Τρία ολόχρυσα αστέρια».
Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............