Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου “Κήπος” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου “Κήπος”

Από 1η Ιουνίου ξεκινά ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Κήπος”, σύμφωνα με το σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας, που ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, στις 28 Απριλίου 2020, στο πλαίσιο του 5ου σταδίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις προδιαγραφές υγιεινής.


Οι κινηματογραφικές προβολές μέχρι τις 14 Ιουνίου θα είναι δωρεάν, αποτελώντας ευκαιρία ώστε να εξοικειωθούμε όλοι με τις νέες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής.

Η τιμή για τη γενική είσοδο από τις 15 Ιουνίου θα παραμείνει 5,00€ και θα διαμορφωθεί στο 1,00€ για Α.με.Α., ανέργους, παιδιά κάτω των 12 ετών και άτομα άνω των 65 ετών.
Για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων και δεδομένου ότι, σύμφωνα με τις νέες συνθήκες, η χωρητικότητα του Κινηματογράφου έχει μειωθεί στα 100 άτομα, είτε με εισιτήριο είτε χωρίς, η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικές κρατήσεις θέσεων μέσα από την ιστοσελίδα www.chania-culture.gr .
Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι για να αποφευχθεί ο συνωστισμός δεν θα διατίθενται θέσεις στην είσοδο του Κινηματογράφου, ενώ στις περιπτώσεις ατόμων, που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, θα πρέπει να γίνεται τηλεφωνική επικοινωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00- 15.00), στο 2821034200 για κράτηση θέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............