Μεγάλη η ανταπόκριση για τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού του Ενετικού Λιμένα, σήμερα Σάββατο “Προστατεύουμε αυτό, που αγαπάμε” - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Μεγάλη η ανταπόκριση για τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού του Ενετικού Λιμένα, σήμερα Σάββατο “Προστατεύουμε αυτό, που αγαπάμε”

Σπουδαία ανταπόκριση έχει συναντήσει το κάλεσμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων για τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού του Ενετικού Λιμένα, στο πλαίσιο της δράσης “Προστατεύουμε αυτό, που αγαπάμε”. Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 30/05/2020 από τις 09.00 έως τις 13.00.

Για λόγους ασφάλειας και λόγω του πλήθους των συμμετεχόντων, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ενημερώνει:
α) τους καταστηματάρχες του Ενετικού Λιμένα ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το ωράριο τροφοδοσίας και πέραν τούτου κανένα όχημα δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στη χερσαία λιμενική ζώνη του Ενετικού Λιμένα,
β) η κυκλοφορία των σκαφών στον Ενετικό Λιμένα, τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, θα γίνεται κατόπιν εγκρίσεως του Α΄ Λιμενικού Σταθμού Χανίων. Σ' αυτή την περίπτωση πρέπει να ακολουθηθεί διαδρομή από και προς τον λιμένα μετά από υπόδειξη αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............