Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνου Τσικνάκη - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Κωνσταντίνου Τσικνάκη

Αγαπητοί δημότες,
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Δήμο μας, έχω την υποχρέωση απέναντι σε εσάς να τοποθετηθώ. Επειδή διετέλεσα δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Σχοιναράκη επί εξαετίας και κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι μου αναλογεί μερίδιο ευθύνης, την αναλαμβάνω. Από την στιγμή που ο Δήμος δεν διοικούνταν από τον Δήμαρχο, αλλά από μια παρέα «αυλικών», ανεξαρτητοποιήθηκα και αποχώρησα από τον συνδυασμό του. Η δήλωση της ανεξαρτητοποίησής μου, που εξηγεί αναλυτικά τους λόγους, είναι δημοσιευμένη και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την αναζητήσει και να την διαβάσει.


Συστρατεύτηκα με τον Μιχάλη Κοκολάκη, που για εμένα εκφράζει εντιμότητα, ήθος και αξιοπρέπεια. Μας τιμήσατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, δίνοντάς μας μια μεγάλη και καθαρή εντολή στις εκλογές. Η προσωπική αντιπάθεια και η έλλειψη σεβασμού του κ. Σχοιναράκη απέναντι στον κ. Κοκολάκη και σε εσάς, τον οδήγησαν να βάλει, για άλλη μια φορά, εμπόδια στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει όλοι μαζί, προκειμένου να πάει επιτέλους ο τόπος μας μπροστά.
Σας προκαλώ κ. Σχοιναράκη, εφόσον διαθέτετε, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, ένα ίχνος ευθιξίας και ειλικρίνειας, να κάνετε πράξη αυτά που διαδίδετε τόσο καιρό σε όλο τον Δήμο για εκλογές. Παραιτηθείτε σαν παράταξη, για να αποφασίσει ο κόσμος, για ακόμα μία φορά, ποια δημοτική αρχή τον εκφράζει.

Καλώ όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρους και μέλη τοπικών συμβουλίων και όλους τους δημότες, να ενωθούν με την παράταξη της Μεγάλης Γόρτυνας, για να μην επιτρέψουν ποτέ να ξαναπέσει ο Δήμος στα νύχια μιας παρέας «αυλικών».
Τα όποια «παράσιτα» είχαν προσχωρήσει στην Μεγάλη Γόρτυνα αποτελούν πλέον παρελθόν, τόσο για την παράταξή μας, όσο και για όλο τον Δήμο.

Η Μεγάλη Γόρτυνα συνεχίζει την πορεία της ενωμένη όσο ποτέ, σε απόλυτη σύμπνοια με τον λαό της Γόρτυνας, που για πρώτη φορά συσπειρώνεται τόσο πολύ γύρω από την δημοτική αρχή.
Με τιμή,
Τσικνάκης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόρτυνας

Post Top Ad

.............