Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Τσικνάκη Κωνσταντίνου, για θέματα ύδρευσης – άρδευσης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Δήλωση αντιδημάρχου Δ.Ε. Γόρτυνας, Τσικνάκη Κωνσταντίνου, για θέματα ύδρευσης – άρδευσης

«Αγαπητοί δημότες,
Ο Δήμος μας καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να μπει τάξη στον τομέα της ύδρευσης - άρδευσης, όπου τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα και αυθαιρεσίες. Προς αυτή την κατεύθυνση, έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία τοποθέτησης ταινιών και μολυβοσφραγίδων σε υδρόμετρα, ώστε να αποτραπούν φαινόμενα υδροκλοπής και να τηρηθεί η νομιμότητα. Επιπλέον, σε όσους οικισμούς, όπως η Μητρόπολη, η άρδευση γίνεται με σύστημα υπολογισμού ωρών, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αλλάξει το σύστημα και να τοποθετηθούν υδρόμετρα και κολεκτέρ.


Η δημοτική αρχή δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση με κανέναν δημότη, διακόπτοντας συνδέσεις, επιβάλλοντας πρόστιμα και αφαιρώντας υδρόμετρα, θα είναι ωστόσο αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα παραβατικότητας. Παρακαλούμε για την συνεργασία όλων και για την τήρηση του σχετικού κανονισμού, προς όφελος όλων των δημοτών.
Προτρέπουμε, επίσης, τους δημότες, το συντομότερο δυνατό, λαμβάνοντας βεβαίως υπόψη και την έκτακτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, να τακτοποιήσουν τυχόν εκκρεμότητες και οφειλές προς τον Δήμο, που σχετίζονται με την ύδρευση – άρδευση.


Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω προσωπικά τους μόνιμους υδρονομείς του Δήμου μας, Μιχάλη Δασκαλάκη και Μιχάλη Φανουράκη, καθώς και τον Κωνσταντίνο Χασουράκη που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του».
Τσικνάκης Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόρτυνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

.............