Έκτακτα μέτρα προστασίας των νοικοκυριών και των ευπαθών ομάδων ζητούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Έκτακτα μέτρα προστασίας των νοικοκυριών και των ευπαθών ομάδων ζητούν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Την αναγκαιότητα λήψης έκτακτων μέτρων διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, προστασίας των νοικοκυριών και των ευπαθών ομάδων, αναδεικνύουν με Ερώτησή τους προς τους Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υποδομών & Μεταφορών, 52 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι Βουλευτές ζητούν την αναστολή διακοπής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ, τη μείωση του ενοικίου της κύριας κατοικίας στο 60% του μισθώματος, καθώς και την ελεύθερη μετακίνηση με τα όλα τα δημόσια ΜΜΜ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο αρχικά, για όλες τις κατηγορίες εργαζομένων, ελεύθερων επαγγελματικών, αυτοαπασχολούμενων, ανέργων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την υγειονομική κρίση.

«Μέρα με την ημέρα, η κοινωνία μας βιώνει τις ολοένα και περισσότερο τις αρνητικές συνέπειες της νέας κρίσης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Είναι απαραίτητο η Πολιτεία να λάβει πιο δραστικά μέτρα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής, πιο ουσιαστικά μέτρα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και των ανθρώπων που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης. Δυνατότητες υπάρχουν – θυμίζω το «μαξιλάρι των 35 δις. από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – οι περιορισμοί έχουν ανασταλεί από την Ε.Ε., οπότε η Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει δράση χωρίς άλλες καθυστερήσεις».

Post Top Ad

.............