8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» στις Μοίρες με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» στις Μοίρες με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» πρόκειται θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί στην κεντρική πλατεία των Μοιρών. 
Φέτος τη διοργάνωση έχει αναλάβει  η περυσινή νικήτρια ομάδα του Κυνηγιού, οι «Ανεμαζωξάρηδες», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την αιγίδα του Δήμου Φαιστού.
Το Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» είναι ένας θεσμός, που ξεκίνησε η Εθελοντική Ομάδα Νέων του Δήμου Φαιστού, ΔΡΩ, πριν από 7 χρόνια και φετινό θέμα επιλέχθηκε «Οι Πειρατές του Νότου». Σύμφωνα με τον οργανωτή «την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, ημέρα κυνηγιού, οι συμμετέχουσες ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στην κεντρική πλατεία των Μοιρών στις 9:00 π.μ. για να γίνει το sign-in από  τον αρχηγό κάθε ομάδας. Αυτός θα παραλάβει τον φάκελο  της  ομάδας του. Βασική προτεραιότητα των Ανεμαζωξάρηδων – “Πειρατών του Νότου” είναι να δημιουργήσουν για όλες τις ομάδες ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό αλλά πάνω απ΄ όλα ασφαλές κυνήγι. Ανεμαζωχτείτε! Άλλο θέλεις, άλλο βλέπεις, άλλο ψάχνεις…».
8ο Κυνήγι «ΘησαΔΡΩΝ» στις Μοίρες με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Post Top Ad

.............