Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Παρών στη σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία στο Ηράκλειο ο Νίκος Ηγουμενίδης

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας στην ΠΕ Ηρακλείου έδωσε σήμερα το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης με στόχο τον συντονισμό και την περαιτέρω θωράκιση του νησιού με επίκεντρο την αντιπλημμυρική περίοδο. Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου παρακολούθησε και συμμετείχε στην σύσκεψη παρουσία πολλών φορέων, εκπρόσωπων Υπηρεσιών, αλλά και Δημάρχων του Νομού Ηρακλείου, όπως οι Δήμαρχοι Μαλεβιζίου, Βιάννου, Χερσονήσου και Γόρτυνας.


Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ηγουμενίδης εξέφρασε την ανάγκη λόγω των προηγούμενων και επικείμενων κακοκαιριών που πλήττουν το νησί να ληφθούν συνολικά μέτρα που να αφορούν τόσο την άμεση προστασία και τον συντονισμο, όσο και μέτρα που να αφορούν συνολικά τις υποδομές της Κρήτης με στόχο την ετοιμότητα και την ολόπλευρη θωράκιση από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Στα πλαίσια της σύσκεψης κατατέθηκαν  αρκετές εποικοδομητικές προτάσεις στην κατεύθυνση της πολιτικής προστασίας, αλλάκαι οι προτάσεις της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου για τον «Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων».
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ο Κρητικός Στέλιος Φουσταλιεράκης στον Πειραιά
Σαν τον κεντάς τον έρωτα σε κόκκινο μαντίλι-της Ζωής Δικταίου
“Ο παραμυθάς της Κρήτης” Αριστοφάνης Χουρδάκης
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Κύμα λοιμώξεων του ανωτέρου αναπνευστικού (ιγμορίτιδα – ρινοκολπίτιδα)
Θεαματικά τα αποτελέσματα αυτόλογων μισχωτών αγγειούμενων μοσχευμάτων
Οι διαβητικοί ασθενείς κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν βλάβες

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ